Tandarts tarief

De troffelvloer in een ziekenhuis: is het een goed of een slecht idee?

De troffelvloer in een ziekenhuis: is het een goed of een slecht idee?

Geplaatst op

Voordat we deze vraag kunnen beantwoorden, is het best dat we eerst uitleggen wat de troffelvloer is. Een andere benaming voor de troffelvloer is de mortelvloer. De troffelvloer is een naadloze vloer bestaande uit verscheidende gekleurde korrels die samengebonden zijn door epoxyhars. Dit zorgt voor een stijlvolle en unieke uitstraling.

Is de troffelvloer een goed idee voor in een ziekenhuis? Zeker en vast! De troffelvloer komt frequent voor in ziekenhuizen en tandartspraktijken door zijn vele voordelen:

  1. De troffelvloer is een naadloze en stevige vloer waardoor er ook geen scheuren of groeven in de vloer zijn. Hierdoor kan het vuil zich nergens ophopen en wordt het met één poetsbeurt direct allemaal weggehaald. Hygiëne is belangrijk in een ziekenhuis en met de troffelvloer is dit het gemakkelijkste om te onderhouden.
  2. Het is een heel stevige en krasbestendige vloer. Je kunt dus met verschillende machines in de gang passeren zonder dat er krassen op de vloer komen. Daarbij kan de vloer tegen chemicaliën, zuren en andere bijtende stoffen.
  3. De troffelvloer is geluiddempend. Elke dag passeren er veel mensen in ziekenhuizen en soms wordt het erg druk in de gang. Om de rust te bewaren kan de troffelvloer helpen door het geluid te dempen.
  4. De troffelvloer is dun waardoor het perfect te combineren is met vloerverwarming.
  5. De troffelvloer is een slipvaste vloer waardoor mensen niet (snel) uitglijden.
  6. Geen naden of groeven zorgt ervoor dat de vloer heel toegankelijk is vooral ook voor rolstoelgebruikers.

De troffelvloer is duidelijk een goede keuze van vloer voor in ziekenhuizen. Alles wat een ziekenhuisvloer moet hebben, heeft de troffelvloer. Een erg stevige vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Verder heeft de vloer een heel stijlvolle en unieke uitstraling en een industrieel karakter.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden