Tandarts tarief

Tandartsen in Eindhoven

Eindhoven is één van de grootste steden van de provincie Noord-Brabant. In deze stad wonen meer dan 220.000 mensen, verdeeld over de 11 wijken: Centrum, Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel-Noord en Woensel-Zuid. Er zijn in Eindhoven meer dan 60 verschillende tandartspraktijken, waar ruim 110 tandartsen werkzaam zijn.

Zoek je een goede tandarts? Wij vereenvoudigen je keuze. Onderstaande praktijken beschikken niet alleen over tandartsen, maar hebben in veel gevallen ook een mondhygiënist, endodontoloog, implantoloog of orthodontist in dienst.

Tand- en Mondzorg kliniek Timko

  • Ten Hagestraat 10
  • 5611 EG Eindhoven
  • 040 236 4711

Sluit je op tijd aan bij een tandarts

In de stad Eindhoven zijn relatief weinig tandartsen te vinden. Zorg daarom dat je op tijd aangesloten bent bij een van de ruim 60 praktijken. Het is heel vervelend als je in geval van spoed snel een keuze moet maken en direct bij een vreemde in de stoel zit.

Ben je bang voor de tandarts? Ga dan eens met een kennis of familielid mee naar een tandarts in de buurt. Je zult zien dat de tandarts niet eng is en dat hij of zij je op vriendelijke wijze wil helpen je mond gezond te houden.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden